Λευτέρης Ελευθερίου: Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί σχεδόν 21 χρόνια, επισκεφτήκαμε σύμβουλο γάμου

Λευτέρης Ελευθερίου: Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί σχεδόν 21 χρόνια, επισκεφτήκαμε σύμβουλο γάμου

Γνωριστήκαμε στη σχολή και δέθηκα πολύ με τη σύζυγό μου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, είπε ο ηθοποιός

lefteris-eleftheriou
Ο Λευτέρης Ελευθερίου έκανε δηλώσεις και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και τις δουλειές που έχει κάνει, πριν γίνει ηθοποιός.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στην πρώτη του δουλειά στην τηλεόραση, καθώς όπως αποκάλυψε ήταν εικονολήπτης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Δουλεύω από πολύ μικρός. Ξεκίνησα ως διανομέας, οικοδόμος και σερβιτόρος. Ξεκίνησα στην τηλεόραση ως βοηθός εικονολήπτη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και μου έλεγε πάντα πως πρέπει να μπω μπροστά από τις κάμερες και τελικά, το έκανα με επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0tuu3xm17e9)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του. «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί σχεδόν 21 χρόνια. Γνωριστήκαμε στη σχολή και δέθηκα πολύ με τη σύζυγό μου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ήταν αρκετά αμήχανο το πρώτο ραντεβού μας. Έχουμε συμβουλευτεί με τη σύζυγό μου σύμβουλο γάμου, ήταν πολύ σημαντική εμπειρία. Όταν βλέπεις πώς το βλέπει ένας τρίτος, κάπως σε ηρεμεί».


Eιδήσεις σήμερα:

Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ για το «Αττικόν»: Διεθνώς καταξιωμένοι οι γιατροί, παρέχουν το ίδιο επίπεδο φροντίδας σε όλους τους ασθενείς

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Κακώς λέει για «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» - Δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική να γίνει πρωθυπουργός


Αλαλούμ στην Ελληνική Λύση: Η δήλωση Ιερώνυμου μας βρίσκει σύμφωνους, λέει ο Βελόπουλος - Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε ο Χήτας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης