Ο Λευτέρης Ελευθερίου έκανε δηλώσεις και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και τις δουλειές που έχει κάνει, πριν γίνει ηθοποιός.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στην πρώτη του δουλειά στην τηλεόραση, καθώς όπως αποκάλυψε ήταν εικονολήπτης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
«Δουλεύω από πολύ μικρός. Ξεκίνησα ως διανομέας, οικοδόμος και σερβιτόρος. Ξεκίνησα στην τηλεόραση ως βοηθός εικονολήπτη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και μου έλεγε πάντα πως πρέπει να μπω μπροστά από τις κάμερες και τελικά, το έκανα με επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0tuu3xm17e9)
Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του. «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί σχεδόν 21 χρόνια. Γνωριστήκαμε στη σχολή και δέθηκα πολύ με τη σύζυγό μου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», εξήγησε.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Ήταν αρκετά αμήχανο το πρώτο ραντεβού μας. Έχουμε συμβουλευτεί με τη σύζυγό μου σύμβουλο γάμου, ήταν πολύ σημαντική εμπειρία. Όταν βλέπεις πώς το βλέπει ένας τρίτος, κάπως σε ηρεμεί».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.