Σασμός: Ο Γιώργος Αμούτζας αποχαιρετά τον τηλεοπτικό του πατέρα με μία φωτογραφία
Συγκλονιστικό και καθηλωτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο της ερωτικής, δραματικής σειράς του Alpha
Λίγα λεπτά πριν τελειώσει το επεισόδιο της Δευτέρας (20/9/2021), ο Στεφανής (Τάσος Νούσιας) «έπεσε» νεκρός. Στο πλάνο, ωστόσο, δεν διακρίνεται το πρόσωπο του άνδρα που του αφαίρεσε την ζωή.
Ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο, τον γιο του Στεφανή, θέλησε να αποχαιρετήσει τον συνάδελφό του ΤάσοΝούσια από τον «Σασμό», μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Στην φωτογραφία «πατέρας» και «γιος» κοιτούν σοβαροί τον φακό, ενώ και οι δύο φορούν ένα λιτό, μαύρο πουκάμισο.
«Ο Νικηφόρος αποχαιρετά για τελευταία φορά τον Στεφανή. Τα μάτια μου περιγράφουν τα συναισθήματά μου για αυτόν τον άνθρωπο. Τάσο Νούσια, σε ευχαριστώ για όλα!», έγραψε ο Γιώργος Αμούτζας στη λεζάντα, εκφράζοντας την εκτίμησή του προς τον συνάδελφό του.
Ο Τάσος Νούσιας του απάντησε, σημειώνοντας: «Γιε μου».
Δείτε την συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Αμούτζα και το σχόλιο του Τάσου Νούσια:
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.