Θύμα διάρρηξης έπεσε πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα για το δυσάρεστο περιστατικό στην αρχή του 2021.
«Πριν λίγες ημέρες έπεσα θύμα διάρρηξης και μου πήραν το πατίνι. Το πατίνι ρε φίλε; Είχα αφήσει το αμάξι για να πάω να πιω έναν καφέ και δεν βρήκα το πατίνι. Το αμάξι ήταν άθικτο. Έχουν βγάλει καινούρια κόλπα, δεν σπας δεν κάνεις τίποτα» είπε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Δεν χτύπησε ούτε συναγερμός, ούτε τίποτα. Το διαπίστωσα όταν γύρισα πίσω».
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εξομολογήθηκε, ακόμα, πως δεν γνωρίζει αν θα ακολουθήσει το δίδυμο Ανδρέα Γεωργίου – Κούλλη Νικολάου στο νέο τους βήμα στο Mega.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.