Στο λιμάνι της Πάτρας έφτασε την Κυριακή το βράδυ το πλοίο από την Ιταλία που μεταφέρει 100 περίπου Έλληνες. Νωρίτερα, το πλοίο αποβίβασε 107 άτομα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας best.gr, ους ταξιδιώτες αναμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ στο σημείο βρίσκεται ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Παναγιώτης Τσώνης, δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
Όσον αφορά στην μεταφορά των επιβατών, όσοι δεν ταξιδεύουν με δικά τους μέσα μεταφοράς, θα επιβιβαστούν ανά 20 άτομα σε λεωφορεία της Πυροσβεστικής, που ήδη είναι στο σημείο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες ασφαλείας που υπάρχουν.
Κλείσιμο
Επίσης, για όσους θα αναχωρήσουν από την Πάτρα με αυτοκίνητα συγγενικών ή φιλικών τους προσώπων, που θα έχουν έλθει για να τους παραλάβουν, θα επιτρέπεται μόνο ένας επιβάτης του πλοίου σε κάθε όχημα.
Τέλος, όσον αφορά επιβάτες που ο τόπος κατοικίας τους είναι στην Πάτρα και δεν έχουν δικά τους μεταφορικά μέσα, έχει ληφθεί μέριμνα από τον ΟΛΠΑ να μεταφερθούν και αυτοί με λεωφορεία, αφού θα έχουν ληφθεί πρώτα όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Δείτε τις δηλώσεις του περιφερειάρχη και του προέδρου του ΟΛΠΑ λίγο πριν την άφιξη του πλοίου.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.