Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Σκότωσε τον πατέρα της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

agparaskeyh_arthross1

Η 31χρονη με ένα μαχαίρι κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα του πατέρα της

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην Αγία Παρασκευή.

Μία 31χρονη γυναίκα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μαχαίρωσε και σκότωσε τον 68χρονο πατέρα της και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει, στην οδό Αμαρυλλίδος.

Η 31χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική,  με ένα μαχαίρι κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα του πατέρα της.

Αμέσως μετά με το ίδιο μαχαίρι έκοψε τις φλέβες της. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματας», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.

agparaskeyh12
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (126)

Πόντιος

Γιά τον μήνα Ιούλη (αριστερή ονομασία καί γραφή) έχουμε πατροκτονία-μητροκτονια 1-1, εύχομαι να μείνει εκεί.

Αναστασία

Η κοπέλα έπασχε από παρανοϊκή σχιζοφρένεια και προφανώς διέκοπτε συχνά τα φάρμακά της. Η σχιζοφρένεια αποτελεί την βασίλισσα των ψυχώσεων και η παρανοϊκού τύπου είναι ακόμη πιο δύσκολη διότι οι ασθενείς γίνονται εύκολα καχύποπτοι. Γενικότερα είναι ένα συχνό φαινόμενο οι ασθενείς με σχιζοφρένεια να σταματάνε να παίρνουν τα χάπια τους όταν νιώσουν ότι είναι καλά. Έχουν την εντύπωση ότι θεραπεύτηκαν, ενώ στην ουσία η σχιζοφρένεια δεν περνάει, διαρκεί εφόρου ζωής. Είμαι νοσηλεύτρια κι έχω εργαστεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, εκεί μας υποχρέωναν να χορηγήσουμε αντιψυχωσικές ενέσεις στους ασθενείς με σχιζοφρένεια, κι αυτό γινόταν ακόμη και με το ζόρι όταν δεν θέλανε να πάρουν από μόνοι τους τα χάπια τους! Υπάρχουν μάλιστα ενέσεις τύπου depot όπου η δραστική ουσία αποτελείται από μικροσφαιρίδια τα οποία αποθηκεύονται στον γλουτιαίο μυ κι έτσι αποδεσμεύεται το φάρμακο σταδιακά. Μια ένεση τύπου depot μπορεί να έχει διάρκεια 2 εβδομάδων, 1 μήνα ή τώρα με τα εξελιγμένα φάρμακα ακόμη και 3 μήνες! Ως επιστήμονας, η άποψή μου είναι ότι η ενδομυϊκή ένεση αποτελεί την καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας. Αντί ο ασθενής να παίρνει κάθε μέρα το αντιψυχωσικό του χάπι, μπορεί να κάνει μια ένεση το μήνα και να είναι καλυμμένος! Έτσι είναι πιο ελεγχόμενος, δεν πρόκειται να ξεχάσει να πάρει την δόση του και δεν θα παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα που σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να καταλήξουν σε βίαια επεισόδια. Σύμφωνα με τους ασθενείς που ρώτησα η ενδομυϊκή ένεση δεν τους πονούσε καθόλου κατά την χορήγηση, ένιωθαν μόνο το μικρό τσιμπιματάκι της βελόνας και όλα καλά. Άλλωστε οι ενέσεις αυτές γίνονται στους γλουτούς, στον πισινό δηλαδή και εκεί πονάει λιγότερο η βελόνα. Θέλω να πω και κάτι ακόμα, ότι ο κόσμος δεν θα έπρεπε να φοβάται τους ψυχικά ασθενείς, το στίγμα του τρελού έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων δεν είναι καθόλου επικίνδυνοι. Μάλιστα είναι σπάνια τα εγκλήματα από σχιζοφρενείς, το πιο πιθανό είναι να κάνουν κακό στον εαυτό τους παρά στους άλλους. Τα εξελιγμένα φάρμακα νέας γενιάς που κυκλοφορούν δεν είναι σαν τα παλιά. Τώρα πλέον δεν είναι σαν ζόμπι ο ασθενής και δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει κανείς ότι κάποιος έχει για παράδειγμα σχιζοφρένεια αν τον δει έξω και μιλήσει μαζί του! Μπορεί να κάνετε ακόμη και σχέση με μια γυναίκα ή έναν άνδρα που έχει σχιζοφρένεια, μπορεί να του κάνουν ενέσεις με φάρμακα νέας γενιάς, κι αν δεν σας το εκμυστηρευτεί ο ίδιος ο άνθρωπος, εσείς να μην καταλάβετε τίποτα!

Σάββας καφέ !!!

Από το κείμενο σου μπορεί κάποιος εύκολα να συμπεράνει,ότι πρέπει να είσαι πολύ καλή νοσηλεύτρια!!Μπράβο σου!!

Αναστασία

Γενικότερα είναι ένα συχνό φαινόμενο οι ασθενείς με σχιζοφρένεια να σταματάνε να παίρνουν τα χάπια τους όταν νιώσουν ότι είναι καλά. Έχουν την εντύπωση ότι θεραπεύτηκαν, ενώ στην ουσία η σχιζοφρένεια δεν περνάει και διαρκεί εφόρου ζωής. Εγώ είμαι νοσηλεύτρια κι έχω εργαστεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, εκεί μας υποχρέωναν να χορηγήσουμε αντιψυχωσικές ενέσεις στους ασθενείς με σχιζοφρένεια, κι αυτό γινόταν ακόμη και με το ζόρι όταν δεν θέλανε να πάρουν από μόνοι τους τα χάπια τους! Υπάρχουν μάλιστα ενέσεις τύπου depot όπου η δραστική ουσία αποτελείται από μικροσφαιρίδια τα οποία αποθηκεύονται στον γλουτιαίο μυ κι έτσι αποδεσμεύεται στο φάρμακο σταδιακά. Μια ένεση τύπου depot μπορεί να έχει διάρκεια 2 εβδομάδων, 1 μήνα ή τώρα με τα εξελιγμένα φάρμακα ακόμη και 3 μήνες! Ως επιστήμονας, η άποψή μου είναι ότι η ενδομυϊκή ένεση αποτελεί την καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας. Αντί ο ασθενής να παίρνει κάθε μέρα το αντιψυχωσικό του χάπι, μπορεί να κάνει μια ένεση το μήνα και να είναι καλυμμένος! Έτσι είναι πιο ελεγχόμενος, δεν πρόκειται να ξεχάσει να πάρει την δόση του και δεν θα παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα που σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να καταλήξουν σε βίαια επεισόδια. Σύμφωνα με τους ασθενείς που ρώτησα η ενδομυϊκή ένεση δεν τους πονούσε καθόλου κατά την χορήγηση, ένιωθαν μόνο το μικρό τσιμπιματάκι της βελόνας και όλα καλά. Άλλωστε οι ενέσεις αυτές γίνονται στους γλουτούς, στον πισινό δηλαδή και εκεί πονάει λιγότερο η βελόνα. Θέλω να πω και κάτι ακόμα, ότι ο κόσμος δεν θα έπρεπε να φοβάται τους ψυχικά ασθενείς, το στίγμα του τρελού έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων δεν είναι καθόλου επικίνδυνοι. Μάλιστα είναι σπάνια τα εγκλήματα από σχιζοφρενείς, το πιο πιθανό είναι να κάνουν κακό στον εαυτό τους παρά στους άλλους. Τα εξελιγμένα φάρμακα νέας γενιάς που κυκλοφορούν δεν είναι σαν τα παλιά. Τώρα πλέον δεν είναι σαν ζόμπι ο ασθενής και δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει κανείς ότι κάποιος έχει για παράδειγμα σχιζοφρένεια αν τον δει έξω και μιλήσει μαζί του! Μπορεί να κάνετε ακόμη και σχέση με μια γυναίκα ή έναν άνδρα που έχει σχιζοφρένεια, μπορεί να του κάνουν ενέσεις με φάρμακα νέας γενιάς, κι αν δεν σας το εκμυστηρευτεί ο ίδιος ο άνθρωπος, εσείς να μην καταλάβετε τίποτα!

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

Για αυτόν τον δυστυχισμένο πατέρα και μητέρα. Παντρεύτηκαν για να κάνουν μια ευτυχισμένη ζωή, και η μοίρα τους κλήρωσε την χειρότερη κόλαση επί της γης. Βεβαια ,τι να πούμε για το άτυχο κορίτσι...Δεν νομίζω η οποιαδήποτε θρησκεία έχει μια λογική εξήγηση, γιατί ένας καλός Θεός δημιούργησε ενα κοσμο με τόσο πόνο και τοση δυστυχία......Και οπως είπε κάποιος διανοούμενος...* Ευτυχισμένοι όσοι δεν έχουν βιώσει τραγωδία στην ζωή τους *,,,

Κριμα κ για τους δυο!

Το κακο ειναι οτι συνηθιζουμε σε τετοιες τραγωδιες κ σε λιγο καιρο τιποτα δεν θα μας κανει εντυπωση κ θα τα βρισκουμε ολα νορμαλ κ συνηθισμενα!

Κολλημα

Ρε κολλημενοι ανθελληνες , οπου μπορειτε βγαζετε τον ανθελληνισμο σας ρε;

Χ

Πρέπει να έρθουν αρκετοί ξένοι για να αναμειχθούμε, διαφορετικά σκοτωνόμαστε.

Ελλαδισταν

Δεν εχουν ερθει αρκετοι ξενοι , εχουν ερθει παρα πολλοι , εκατομμυρια..

Αλβανός

Μάστιγα οι Έλληνες. Κάθε μέρα δυο δολοφονίες στην Αθήνα και μόνο. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς, δε πάει άλλο.

Έλληνας

Μάστιγα οι Αλβανοί, κάθε μέρα αναπνέουν. Κάτι πρέπει να γίνει με δαύτους.

Oyst

Δεν πας απο 'κει που 'ρθες καλυτερα; Δεν θα λειψεις σε κανενα.

Αίσιο τέλος

Αίσιο τέλος για τον πατέρα, για την κόρη η φρίκη συνεχίζετε... τίποτε άλλο

Αίλυνας!

Όλη η χώρα είναι γεμάτη από τρελούς... Πχ στην Αθήνα έρχεται κάθε λίγες μέρες ένας τρελός, μπαίνει σε γειτονική πολυκατοικία και ουρλιάζει στην είσοδο για καμιά ώρα (κατέβα κάτω ρε μλκ, άσε με να δω την αδερφή μου, θα σε ξεκοιλιάσω κλπ). Αυτούς ποιος θα τους μαζέψει;

Μπουργκα - Τσαντορ

Γι'αυτο θ'αντικαταστησουν τους Ελληνες με αλλοδαπους.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης