Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται από Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα
Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι. Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας τα δρομολόγια εκτελούνται μέχρι την Άνδρο. Κλειστό είναι το λιμάνι του Λαυρίου.
Επίσης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, βρίσκεται σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από το Ηράκλειο προς τα νησιά των Κυκλάδων.Επίσης, το προγραμματισμένο ημερήσιο δρομολόγιο των Μινωικών Γραμμών από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.