Θεσσαλονίκη: Φοιτητές από 41 χώρες θα φοιτήσουν στο ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Φοιτητές από 41 χώρες θα φοιτήσουν στο ΑΠΘ

Εκδήλωση με τίτλο «Welcome Day»  στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

aristoteleio-panepistimio
Τουλάχιστον 450 φοιτήτριες/φοιτητές θα σπουδάσουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο διεθνών ανταλλαγών κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο.

Τους φοιτητές υποδέχθηκαν εκπρόσωποι του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και του Δικτύου Φοιτητριών/Φοιτητών Erasmus (ESN) του ΑΠΘ, στην εκδήλωση με τίτλο «Welcome Day», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, φοιτήτριες/φοιτητές και από τις 28 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πραγματοποιήσουν στο ΑΠΘ σπουδές ή πρακτική άσκηση. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Erasmus+ International, Erasmus Mundus, καθώς και μέσω των συνεργαζόμενων δικτύων MAUI (Mid America Universities International) και REARI-RJ (Rede das Assessorias Internacionais das Instituições de Ensino Superior do Rio de Janeiro) έρχονται στο ΑΠΘ φοιτήτριες/φοιτητές από 13 χώρες εκτός Ευρώπης (Αζερμπαϊτζάν, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Βραζιλία, Ζιμπάμπουε, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ινδία, Ινδονησία, Κολομβία, Μεξικό, Σερβία, Σρι Λάνκα και Φιλιππίνες).

Πηγή:Seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης