Τι δείχνουν φωτογραφίες από το δίκτυο Εντοπισμού κεραυνών σε πραγματικό χρόνο
Απίστευτες εικόνες κατέγραψε το δίκτυο εντοπισμού ηλεκτρικών εκκενώσεων (κεραυνών) σε πραγματικό χρόνο (Blitzortung.org).
Το απόγευμα της Τρίτης και συγκεκριμένα όταν το ρολόι έδειχνε 17.58 σημειώθηκε μία… βροχή από κεραυνούςστα ανατολικά τμήματα της Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Κρήτη, το Κρητικό και το Λιβυκό Πέλαγος.
Δείτε την εντυπωσιακή εικόνα στην οποία δεν διακρίνεται η Κρήτη καθώς έχει «κρυφτεί» από τους εκατοντάδες κεραυνούς ενώ δεν φαίνεται ούτε η νότια Πελοπόννησος:
Το ίδιο σκηνικό υπήρχε και πέντε λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα:
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.