Δεν έχουν τελειωμό οι συμπλοκές μεταξύ ομάδων μεταναστών στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, που κρατούν καθημερινά σε επιφυλακή την τοπική Αστυνομία. Στο τελευταίο περιστατικό, δυο νεαροί αλλοδαποί ηλικίας 17 και 22 χρόνων ξυλοκοπήθηκαν άγρια από μια ομάδα επτά άλλων μεταναστών.
Οι δράστες, που ταυτοποιήθηκαν και είναι ηλικίας 19 ως 27 χρόνων, επιτέθηκαν μέσα στον χώρο όπου κατέλυαν τα θύματα και τους χτύπησαν με σιδερολοστούς και ξύλινα ρόπαλα, τραυματίζοντάς τους για άγνωστη αιτία.
Στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε από τους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης, οι επτά αλλοδαποί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλωνκατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.