Καβάλα: Σπείρα διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνη

Καβάλα: Σπείρα διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνη

«Εγκέφαλος» και εισαγωγέας των ναρκωτικών ήταν ένας 37χρονος αλλοδαπός, με εντολή του οποίου ένας 39χρονος ομοεθνής του έκρυβε το παράνομο εμπόρευμα σε ένα διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Kavala-xasis
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εξόρμηση των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας στη Θεσσαλονίκη, για το «ξεδόντιασμα» μιας τριμελούς συμμορίας που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνη στη χώρα και τις διακινούσε στη βόρεια Ελλάδα.

«Εγκέφαλος» και εισαγωγέας των ναρκωτικών ήταν ένας 37χρονος αλλοδαπός, με εντολή του οποίου ένας 39χρονος ομοεθνής συνεργός του έκρυβε το παράνομο εμπόρευμα σε ένα διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Όταν οι αστυνομικοί το εντόπισαν, οργάνωσαν επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας φόρεσαν χειροπέδες στους δυο αλλοδαπούς και σε έναν 34χρονο Έλληνα τη στιγμή που αγόραζε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,65 γραμμαρίων και άλλη μία με κοκαΐνη, βάρους 1,06 γραμμαρίου από τον 39χρονο.

Στο διαμέρισμα- «καβάντζα» βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 45 κιλών και 780 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 206 γραμμαρίων, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, πέντε ταινίες συσκευασίας και 59 κενά νάιλον σακουλάκια, ενώ κατασχέθηκαν και 2.150 ευρώ από τις πωλήσεις των ναρκωτικών. Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα κατηγορούμενοι για διακίνηση και ο 34χρονος Έλληνας για αγορά ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης