Παραχαράκτης ψώνιζε με πλαστά στην Καβάλα

lefta_plasta

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν στην Ασφάλεια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις έχοντας την περιγραφή του 

Σε τουλάχιστον δύο καταστήματα στην πόλη της Καβάλας επιχείρησε να ψωνίσει μικροπράγματα ευτελούς αξίας, πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ ένας νεαρός παραχαράκτης, ο οποίος σκόπευε να επαναλάβει την προσπάθειά του άλλες επτά φορές.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων στα οποία προσπάθησε να κάνει συναλλαγές, αντιλήφθηκαν ότι τα χαρτονομίσματα ήταν παραχαραγμένα και ο 31χρονος αλλοδαπός έσπευσε να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, μετά τις καταγγελίες που έγιναν στην Ασφάλεια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις έχοντας την περιγραφή του και κατάφεραν να τον εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα και να τον συλλάβουν.

Πάνω στον 31χρονο δράστη και το εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν επτά «μαϊμού» χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και άλλα 100 ευρώ από ρέστα που είχε ήδη εισπράξει από άλλα μαγαζιά. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν ο αλλοδαπός είχε χτυπήσει και σε άλλες περιοχές, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για παραχάραξη και απόπειρα κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης