Σε τρία χρόνια έκανε έξι διαρρήξεις στη Λακωνία

Σε τρία χρόνια έκανε έξι διαρρήξεις στη Λακωνία

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

police-8
Στις 13 Αυγούστου του 2015 φέρεται να ξεκίνησε την... καριέρα του διαρρήκτη ένας 38χρονος Έλληνας που χτυπούσε σε κοινότητες των Δήμων Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και Σπάρτης στη Λακωνία και η δράση του εξιχνιάστηκε μόλις πέντε ημέρες πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια!

Ο δράστης, που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Γυθείου και της Ασφαλείας Σπάρτης, είχε διαπράξει συνολικά έξι κλοπές και είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας άνω των 20.000 ευρώ. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν μόνο 165 ευρώ και δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία προέρχονταν από τα σπίτια που διέρρηξε. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, αλλά η έρευνα συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι έχει κάνει πολύ περισσοτερες από έξι διαρρήξεις.

*** Τρεις διαρρήξεις και μία απόπειρα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Ιωάννινα έκαναν τα ξημερώματα της Τετάρτης δυο Έλληνες ένας 45χρονος που συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι από αστυνομικούς της Ασφάλειας και ένας 48χρονος που αναζητείται. Οι δράστες άρπαξαν μικρά χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές δύο φορητούς υπολογιστές και μία τηλεόραση. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα μαζί με διαρρηκτικά εργαλεία και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες. Ο 45χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης