«Ένεση» μισού δισ. ευρώ από τη Τουρκία στο ψευδοκράτος

Retzep-Tagip-Erdogan

Τα μισά αποτελούν δάνειο και τα άλλα μισά, δωρεά

Περισσότερο από μισό δισ. ευρώ είναι το κόστος συντήρησης του ψευδοκράτους από τη Τουρκία
 για το 2018.

Ο
Ταγίπ Ερντογάν υπέγραψε χθες το "πρωτόκολλο βοήθειας" ύψους 2 δισ. 187 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών (+550 εκ ευρώ) προς τα κατεχόμενα. Τα χρήματα θα εισπραχθουν ως το τέλος του χρόνου. Τα μισά αποτελούν δάνειο και τα άλλα μισά, δωρεά.

Το ψευδοκράτος έχει βρεθεί σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, λόγω της κατρακύλας της τουρκικής λίρας και λόγω της εξάρτησης του από τη Τουρκία, αφού ως παράνομη οντότητα δεν έχει σχέσεις με άλλες χώρες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι μισθοί των λεγόμενων "κρατικών υπαλλήλων" του ψευδοκράτους πληρώνονται απευθείας από τη Τουρκία.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μπάμπης Μπαμπίδης

Δυο ξεχωριστά κράτη και αποτελειώστε το. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που το φέρνει στην ΕΕ και απο πίσω ακολουθεί και η τουρκιά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

663756__1_

«Το πόρισμα αυτό θα πάει στα σκουπίδια, όχι μόνο γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν θα προλάβει να το υλοποιήσει, αλλά κυρίως γιατί δεν το θέλει κανείς στην κοινωνία εκτός από τους συντάκτες του» αναφέρει η φοιτητική παράταξη της ΝΔ

1
1836580

Σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλάλκιση - Είχε  υποστηρίξει ότι δεν βίασε το κορίτσι, αλλά όλα συνέβαιναν συναινετικά  - Είναι ένας  από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής