
Αφήστε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και βάλτε λίγο νεράκι στο πεζοδρομιο. να χουν τα ζωντανά να πίνουν.Και λίγη ξηρά τροφή που δε Βρωμιζει κιόλας.Κοπο θα σας κάνει;Τι θα πάθετε;Επίσης πηγαινεται σε κάνα γηροκομείο να κάνετε λίγη παρεούλα σε κανέναν γέροντα που το χει ανάγκη. Πραγματικά απορώ.Εσεις που βρίζετε τους ζωοφιλους ...πόσους συνανθρώπους σας φροντισατε σήμερα;;Υποθέτω κανέναν! Είμαι ΦΙΛΟΖΩΟΣ και όχι ΖΩΟΦΙΛΟΣ...το ίδιο φροντιστε να γίνετε και σεις!Ειλικρινά θα νιώσετε μεγάλη πληροτητα,και θα γίνετε καλλίτεροι άνθρωποι.
Να ενημερώσουμε τους αγαπητούς σχολιαστές ότι επειδή ο πλανήτης Γη δεν κατοικείται μόνο από ανθρώπους, μπορούν να μετοικήσουν σε άλλο πλανήτη, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαστημικές πτήσεις για τον Αρη, όπου δεν υπάρχουν τετράποδα και θα απολαμβάνουν απόλυτη ησυχία.
Νομίζω ότι τα ζώα ανήκουνε στη φύση ακόμη κ τα εξημερωμενα όπως σκυλιά γατιά κτλ. Οποίος δεν διαθέτει αυλή δεν είναι ηθικό να κλείνει ένα ζώο σε ένα διαμέρισμα όσο κ να το φροντίζει όσο κ να το αγαπά κ μερικές βόλτες έξω δεν αντικαθιστούν το συναίσθημα της ελευθερίας. Επίσης πιστεύω πως όσοι δίνουν όλη τους την αγάπη σε ένα ζώο είναι ψυχικά άρρωστοι κ χρησιμοποιούν το ζώο για να γιατρέψουν τις δικές τους πληγές. Οι πραγματικοί ζωόφιλοι είναι οι κυνηγοί οι οποίοι διασφαλίζουν την ισσοροπια των ειδών στην φύση όχι οι άλλοι κυνηγοί οι κοινοί μπουμπούνες καληνυχτα
Αν έχεις σκυλί και τρως κρέας, μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο κλπ κλπ, τότε δεν είσαι ζωόφιλος. Είσαι σκυλόφιλος!
απο την πλειοψηφια των σχολιων βγαινει το συμπερασμα οτι οι ελληνες ειναι ενας λαος απολιτιστος και ανηκει στον τριτο κοσμο
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑΤΕ ΤΡΑΠΟΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΥΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,????? ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ......
Αγαπαμε τα ζωα αλλα οχι τους ''φιλοζωους'' που κανουν αρπαχτες με ΜΚΟ και θελουν και να επιβαλλουν εναν ιδιοτυπο φασισμο.
Άμα μου πληρώνεις τα έξοδα ώστε να του παρέχω αξιοπρεπή διαβίωση, χωρίς να του λείψει κάτι τότε μπορεί να το συζητήσουμε. Εάν όχι τότε άστο. Προς το παρόν θλίβομαι όταν βλέπω ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για αποφάγια και το pet shop της γειτονίας να θησαυρίζει από αυτούς που αγοράζουν κονσέρβες και τροφές πολυτελείας.
Ολες οι μοναχικες και ολοι οι βλαμμενοι σερνουν κι απο ενα κοπροσκυλο στο δρομο. Και εχουν φτιαξει κι απο ενα φιλοζωικο συλλογο, για να παραστησουν τους ενεργους πολιτες. Βαλτε τους φορο να τελειωνουμε. Οποιος δεν αισθανεται καλα να παει στο γιατρο και να μην προσπαθει να θεραπευτει απο ενα ζωο.
Διαβάζοντας τα σχολια μου έπεσαν τα μαλλιά. Μα είναι δυνατόν να βριζεται ο ενας τον αλλο με την παραμικρη αφορμή. Έλεος!! Δεν μπορει να υπαρχει καπου στη μεση το δικιο; Και για να μην εχετε απορια εχω και σκυλο και παιδια. Ολα σε αρμονια. Τετοια κακια πια. Οχι οι αγελες οπως λετε δεν φυτρωσαν εμεις φταιμε τα εξυπνα οντα. Και ολοι εσεις που λετε τι κανετε γι αυτο;;
Με συγχωρειτε. Δεν εχω αντρα, δεν εχω παιδια, δεν εχω φιλους και εχω καταθλιψη. Ενα σκυλι με την αγαπη του με κανει να νοιωθω καλα. Τι σας ενοχλει και εχετε τοσο κακια προς τους ζωοφιλους;
Με τους σωστούς σκυλόζωους (και όχι φιλόζωους όπως θέλετε να αυτοαποκαλείσθε) δεν τάχει κανείς. Φτάνει να σέβεστε τους άλλους και προπαντός αυτούς που αναγκαστικά μένουν δίπλα σας.
Αν έχεις και παράθυρο και μένεις και σε όροφο, λύνεις όλα τα προβλήματα. Και τα δικά σου και τα δικά μας.
τυπικο δειγμα αρρωστου ατομου,ανικανη να συναψεις οποιαδηποτε κοινωνικη σχεση να πετυχεις κατι στην ζωη σου,το εριξες στα σκυλια και της γατες,για λυπηση ειλικρινα
Με όλο το σεβασμό απέναντι σου, αλλά η χρήση του ζώου ως φάρμακο δεν καθιστά κάποιον ζωόφιλο. Σκέψου δε ότι θα πρέπει και οι γύρω σου να νιώθουν καλά με το ζώον αλλιώς μεταφέρεις το πρόβλημα σου στους άλλους
Εντάξει.ωραία!!Ας πούμε οτι το δεχόμαστε!!! Όταν,όμως, ζώα τα οποία έχουν λουρί αλλά δεν είναι ο κάτοχος τους μπροστά,ή αδέσποτα σκυλιά ΔΑΓΚΏΝΟΥΝ(πράγμα το οποίο έχει συμβεί πολλές φορές),τότε τι γίνεται?Ποιον πρέπει να κατηγορήσουμε,και να ζητήσουμε ευθύνες??