Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστή εταιρεία καλλυντικών, στον Γέρακα, ενώ η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τη συμμορία των χρηματοκιβωτίων.
Ειδικότερα, στις 03:30, τέσσερις δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατούσαν όπλα και ρόπαλα, εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Νεκταρίου και ακινητοποίησαν τους δύο φύλακες.
Πλάνα από την εταιρεία όπου έγινε η ληστεία
Κλείσιμο
Αμέσως μετά ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο, απ΄ όπου σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί. Στη συνέχεια, διέρρηξαν το άλλο χρηματοκιβώτιο που ήταν στο ισόγειο και διέφυγαν με αυτοκίνητο
Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.