Με ενέργειες του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και προκειμένου να δοθεί λύση στην "ομηρία" των μαθητών που ..ξέμειναν στην Κρήτη στο πλαίσιο εκδρομής, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, δρομολογούνται έκτακτες δωρεάν αεροπορικές πτήσεις για να επιστρέψουν στο σπίτι τους , από το Ηράκλειο και τα Χανιά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretalive.gr, θα πραγματοποιηθούν 5 πτήσεις με την sky express , 3 πτήσεις της Astra και όσες ακόμα απαιτούνται με την Aegean προκειμένου να επιστρέψουν οι μαθητές.
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν το πρωί της Τρίτης από τις 10π.μ από το Ηράκλειο και από τις 2μ.μ από τα Χανιά για τη μεταφορά των παιδιών.
Τον συντονισμό έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και από εκεί μπορούν να ενημερώνονται γονείς και μαθητές.
Κλείσιμο
Στο μεταξύ, γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό και την οργάνωση των παιδιών για την επιστροφή.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.