Ξέσπασε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Για το παιδί μου που πέθανε ποιος νοιάστηκε;

Ξέσπασε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Για το παιδί μου που πέθανε ποιος νοιάστηκε;

Στο άκουσμα κατάθεσης καθηγητή ότι είχαν γίνει συμβούλια και είχαν επιβληθεί ποινές για επεισόδια που είχαν προκαλέσει στο παρελθόν σπουδαστές της γαλακτομικής σχολής

Ξέσπασε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων όταν άκουσε καθηγητή της γαλακτοκομικής σχολής να καταθέτει ότι είχαν γίνει συμβούλια στη σχολή για τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει σπουδαστές.

«Για άλλα ξέρατε να νοιαστείτε. Για το παιδί μου που πέθανε ποιος νοιάστηκε;» είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης ακούγοντας τον καθηγητή να προσθέτει ότι είχαν επιβληθεί ποινές σε ορισμένους από τους δράστες, με κάποιους να τιμωρούνται με επίπληξη και άλλους με τριήμερη αποβολή.

«Για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες. Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον Βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα» συνέχισε ο κ. Γιακουμάκης απευθυνόμενος προς τον μάρτυρα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Στη δίκη εξετάστηκε τη Δευτέρα και φύλακας της σχολής, ο οποίος κατέθεσε ότι είχε ενημερωθεί από δύο σπουδαστές ότι οι συντοπίτες του Βαγγγέλη τον είχαν κλείσει σε μια ντουλάπα, τον είχαν κρεμάσει από το παράθυρο και του έκλειναν το ζεστό νερό στο μπάνιο. Ωστόσο όπως πρόσθεσε δεν είχε δει τίποτα από αυτά ο ίδιος.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Sm London

Exaσε το παιδί του άδικα τι ανακατεύεται με δικαστήρια και τι να πεις τσάμπα χρόνος τσάμπα λεφτα με τι κουράγιο το κανει καθάρισε την υπόθεση όπως πρεπει τακτοποίησε τους τσάκηςε και στο ξύλο το κουγια να σε θυμάται για παντα τι να την κανει ο πατέρας τη ζωή όταν χάνει το παιδί τους τακτοποίησε τους Γιακουμάκη

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Davi di Redicolo

Οι κρητικοί πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, ώστε να αποτελέσει αυτό μία ηχηρή αρχή στην καταπολέμιση του bullying.

Bonaparte

Τι τους αξίζει το καταλαβαίνουν όλοι. Ελπίζουμε να υπάρχει ακόμα τιμή στην Κρήτη.

ΒΑΓ

ΕΙΧΑΝ ΑΡΑΓΕ ΕΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ??? ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ !!! ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ !!!! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΓΟΝΕΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ !!!

Δυστυχώς

έτσι ακριβώς είναι....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης