Υπό κατάληψη το κτίριο της ΓΣΕΕ από αλληλέγγυους στον Ρωμανό
Συνδικαλιστικά στελέχη ανήρτησαν πανό έξω από το κτήριο, με συνθήματα υπέρ του απεργού πείνας - Δεν υπήρξε εμπλοκή με τη φρουρά του κτηρίου ούτε έχουν αναφερθεί φθορές
Υπό κατάληψη βρίσκεται το κτήριο της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων από ομάδα ατόμων οι οποίοι αρνούνται να βγουν.
Η κατάληψη εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης της συνδικαλιστικής παράταξης ΜΕΤΑ (Αυτόνομη Παρέμβαση), που διεξαγόταν στον 4ο όροφο του κτηρίου.
Κλείσιμο
Συνδικαλιστικά στελέχη ανέφεραν στο ΑΜΠΕ ότι πληροφορήθηκαν την κατάληψη ενώ η συνεδρίαση της συγκεκριμένης παράταξης ήταν σε εξέλιξη και μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν ενημέρωση για τα αιτήματα των καταληψιών και τους λόγους της κατάληψης.
Τα ίδια στελέχη ανέφεραν, επίσης, ότι δεν υπήρξε εμπλοκή με τη φρουρά του κτηρίου ούτε έχουν αναφερθεί φθορές.
Τα στελέχη ανήρτησαν πανό έξω από το κτήριο, με συνθήματα υπέρ του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.