Με τέσσερα σκίτσα του από το παρελθόν απαντάει ο Αρκάςσ' αυτούς που τον κατηγορούν ότι δεν έχει πάρει θέση για τα Τέμπη.
«Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη τους αναδημοσιεύουμε μερικά από τα σκίτσα που έχουν γίνει τις μέρες της τραγωδίας», αναφέρεται σε ανάρτησή του στα social media.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Λαβαίνουμε πολλά μηνύματα στο Inbox καθώς και πολλά σχόλια στις αναρτήσεις μας που ρωτούν γιατί ο Αρκάς δεν λέει τίποτα για τα Τέμπη ενώ για το Μάτι μιλούσε. Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη τους αναδημοσιεύουμε μερικά από τα σκίτσα που είχε κάνει ο Αρκάς τις μέρες της τραγωδίας. Βέβαια αυτό δεν θα τους ικανοποιήσει γιατί η πραγματική τους ερώτηση είναι: «Γιατί ο Αρκάς δεν κραυγάζει ‘Μητσοτάκη δολοφόνε’ και δεν πλειοδοτεί στην ένταση και στον διχασμό;» Εύλογη ερώτηση αν σκεφτεί κανείς και τα οφέλη στα οποία προσβλέπουν όσοι το κάνουν».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.