Ο Εμπορικός και ΕπιχειρηματικόςΣύλλογοςΆργους σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους - Μυκηνών διοργάνωσε χθες Κυριακή τη «Νύχτα των Ευχών» με εκατοντάδες φαναράκια που γέμισαν τον ουρανό της πόλης σε ένα μαγικό υπερθέαμα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε πολλά δώρα, ενώ προσφέρθηκαν 2.000 εκπτωτικά κουπόνια για αγορές σε καταστήματα της περιοχής.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6j25a2ywsvt)
Κάθε φαναράκι που ανέβηκε στον ουρανό ήταν και μία ευχή για ένα καλύτερο αύριο.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.