Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το βράδυ στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Μοναστηράκι», από αστυνομικούς του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑΣΥ «ΑΡΙΑΔΝΗ», 16χρονος αλλοδαπός για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια δρομολογίου συρμού ΗΣΑΠ, ο 16χρονος πλησίον του σταθμού «Ομόνοια», κλώτσησε και έσπασε δύο τζαμιά από θύρες του συρμού, που αποκολλήθηκαν και έπεσαν εντός της σήραγγας αλλά και στη αποβάθρα.
'Αμεσα αστυνομικοί του Σχεδίου «ΑΡΙΑΔΝΗ», που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, διαπίστωσαν τις φθορές και ακινητοποίησαν στο σταθμό ΗΣΑΠ «Μοναστηράκι» τον 16χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά.
Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.