Τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας καθώς άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του σε κεντρικό σημείο της Πάτρας.
Πρόκειται για 46χρονο ο οποίος κρεμάστηκε στην πλατεία που βρίσκεται πίσω από τον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ιατροδικαστής και ασθενοφόρο. Ο 46χρονος ήταν ήδη νεκρός ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για άτομο που στο παρελθόν είχε απασχολήσει για χρήση ουσιών.
Ο άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος δίπλα από μία παλέτα έχοντας δέσει γύρω από το λαιμό του μία κορδέλα.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.