Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε περίπου στις 22.00 την Τρίτη (11/6) στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με το creta24.gr, όλα έγιναν στην πλατεία των Λιονταριών όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε αλλοδαπούς, ο οποίος εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή στην οποία μάλιστα βγήκαν και μαχαίρια. Από το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, τραυματίστηκε ένας 21χρονος άνδρας ο οποίος φέρει τραύματα από μαχαίρι σε 3 σημεία, τα δυο εκ των οποίων στο θώρακα και τον μηρό.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»