Δύο τροχαία δυστυχήματα με θύματα μια 32χρονη συνοδηγό ΙΧ και έναν αναβάτη μοτοσικλέτας σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Λεωφόρο Συγγρού.
Όπως φαίνεται και σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, το IX στο οποίο επιβαίνουν ο 55χρονος οδηγός και η 32χρονη συνοδηγός του, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στη Λεωφόρο Συγγρού. Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα προσέκρουσε σε κολώνες φωτισμού και μεταμορφώθηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4kpm3aktx5)
Η 32χρονη συνοδηγός έχασε τη ζωή της, ενώ ο 55χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.
Είχε προηγηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα άλλο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα αναβάτη μοτοσικλέτας επίσης στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Καλλιθέας.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).