Θεσσαλονίκη: Δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια στον διανομέα για τον θάνατο του 50χρονου

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια στον διανομέα για τον θάνατο του 50χρονου

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα ενώ ο νεαρός διανομέας συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης λίγη ώρα αφότου ο μεσήλικας κατέληξε νοσηλευόμενος στο ΑΧΕΠΑ

delivery
Δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια σχηματίστηκε εις βάρος του 27χρονου διανομέα που κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε έναν 50χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας, κοντά στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, με το θύμα να χάνει τη ζωή του την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Αλ. Σβώλου και το επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε μετά από παρατήρηση που έκανε το θύμα στον 27χρονο διανομέα, επειδή πέρασε με τη μοτοσυκλέτα του από τον πεζόδρομο.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 27χρονος διανομέας χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο τον 50χρονο με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του.

Επί τόπου μετέβη σταθμός του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μεταφέρουν τον μεσήλικα άντρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, εκεί που το πρωί της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο διανομέας που γρονθοκόπησε τον 50χρονο συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, στις 14.00, όταν το νοσοκομείο ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι ο μεσήλικας άντρας είχε καταλήξει και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, από την οποία αναμένεται να φανεί αν ο άντρας έχασε τη ζωή του συνέπεια του χτυπήματος που δέχθηκε στο πρόσωπο ή από άλλα αίτια. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Ειδήσεις σήμερα:

Διόδια - Υπουργείο Μεταφορών κατά «αυτοκινητοδρόμων»: Αναξιόπιστοι οι παραχωρησιούχοι, απαιτούν αύξηση από τον επόμενο μήνα

Νέα Φιλαδέλφεια - Οικονόμου: «Κραυγαλέα, τραγική, απαράδεκτη αποτυχία - Πρωτοφανή επιχειρησιακά σφάλματα»

Νέα Φιλαδέλφεια: Με σοβαρά τραύματα άλλοι δύο οπαδοί, λέει η ΑΕΚ - Τον έναν τον χτυπούσαν οι Κροάτες με λοστό και τον έκαιγαν με καπνογόνο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης