Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, ξεκινούν οι διαδικασίες για την απόταξη των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν με χασίς και χάπια στην Πάτρα.
Υπενθυμίζεται ότι σε πολλές συλλήψεις για ναρκωτικά έχει προχωρήσει τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία της Πάτρας, καθώς κορυφώνονται οι εορτασμοί στην πρωτεύουσα του Καρναβαλιού. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν, μετά από έλεγχο, σε δύο ανθυπολοχαγούς του Στρατού. Οι δύο στρατιωτικοί είχαν πάνω τους μικροποσότητα χασίς και ναρκωτικά χάπια.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.