Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας να απολογηθεί στους Έλληνες αστυνομικούς και στρατιώτες
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε υιοθετήσει τον Αύγουστο του 2022 προπαγανδιστικά fake news σχετικά με νησίδα στον Έβρο
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκοςκαλεί με ανάρτησή του στα social media τον κ. Τσίπρα να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς, τους στρατιώτες και τους ακρίτες πολίτες της Θράκης.
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει ο κ. Θεοδωρικάκος είχε υιοθετήσει τον Αύγουστο του 2022 προπαγανδιστικά fake news σχετικά με νησίδα στον Έβρο.
Χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος έγραψε:
«Χθες στην Αλεξανδρούπολη ενημέρωσα αναλυτικά τους πρέσβεις των ευρωπαϊκών κρατών για την πραγματική κατάσταση στον Έβρο, για τα προπαγανδιστικά fake news του Αυγούστου καθώς και για τον «θάνατο» ενός μικρού κοριτσιού που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ.
Tώρα που όλοι γνωρίζουν την αλήθεια για τη στημένη επιχείρηση υπονόμευσης της πατρίδας μας, ο κ. Τσίπρας οφείλει να ζητήσει συγνώμη. Γνωρίζω ότι δεν θα απολογηθεί ποτέ στην κυβέρνηση. Αλλά είναι θέμα τιμής να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς, τους Έλληνες στρατιώτες και από τους ακρίτες μας στη Θράκη».
Χθες στην Αλεξανδρούπολη ενημέρωσα αναλυτικά τους πρέσβεις των ευρωπαϊκών κρατών για την πραγματική κατάσταση στον...
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή