Φιλοπάππου: Τρόμος για 48χρονο - Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν
Η επίθεση έγινε από τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους
Τον τρόμο βίωσε ένας 48χρονος αλλοδαπός το απόγευμα της Τετάρτης στον λόφο του Φιλοπάππου όπου τρία άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους τον προσέγγισαν με σκοπό να τον ληστέψουν.
Οι τρεις τους, ακινητοποίησαν με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τον 48χρονο αλλοδαπό, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα και έπειτα του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν τους τρεις κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμημα όπου ταυτοποιήθηκαν.
Πρόκειται για έναν ημεδαπό 41 ετών και δυο αλλοδαπούς ηλικίας 31 και 16 ετών. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών