Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 67χρονος για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό 43χρονου

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 67χρονος για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό 43χρονου

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου είχε ασκήσει σε βάρος του 67χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

peripoliko_mera_art
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 67χρονος ο οποίος βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου για τον πυροβολισμό 43χρονου με καραμπίνα, στην ευρύτερη περιοχή της Φοινικιάς, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, τραυματίζοντας τον.

«Κατόπιν εντάλματος προσωρινής κράτησης του κ. Ανακριτή πλημμελειοδικών Ηρακλείου, διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση του δράστη της βάναυσης επίθεσης διότι κρίθηκε ότι συντρέχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής. Η δικαιοσύνη για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε επάξια στο καθήκον της για την ασφάλεια των πολιτών και προς ικανοποίηση του αισθήματος της κοινωνικής γνώμης και του θύματος που εκπροσώπησαν κατά την υποστήριξη της κατηγορίας», δήλωσε στο neakriti.gr ο δικηγόρος του 43χρονου, Νικόλαος Στιβακτάτακης.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου είχε ασκήσει σε βάρος του 67χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το περιβάλλον του 67χρονου υποστηρίζει πως σε καμία περίπτωση ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει, πόσω μάλλον να σκοτώσει τον 43χρονο, ενώ όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, ο εντολέας του πριν από περίπου ένα μήνα είχε δεχτεί επίθεση από τον 43χρονο ο οποίος φέρεται να μη διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο 67χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη περίπου δύο ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό, οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα Ηρακλείου. Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, ωστόσο ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για σήμερα Τρίτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Οι «νταήδες» υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί τους επιτέθηκαν - «Μου έσπασαν τη μύτη» λέει ο ένας

Κορωνοϊός - ΕΟΔΥ: Οι 3 παράγοντες που θα καθορίσουν την πορεία της επιδημίας το φθινόπωρο - Πόσο θα επηρεάσει ο «Κένταυρος»

Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο από το «άγριο πάρτι» - Χορεύει αγκαλιά με Φινλανδή influencer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης