Τραγική κατάληξη είχε ο αγώνας στο τέταρτο ενετικό μονοπάτι στην Ναύπακτο.
Ο 68χρονος άνδρας από την Πάτρα που έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας και έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων εντοπίστηκε νεκρός από τους άνδρες της ΕΜΑΚ.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους διασώστες, οι οποίοι ανέλαβαν να τον ανασύρουν από τη βάθους δεκάδων μέτρων χαράδρα στην ορεινή Ναυπακτία. Στο σημείο έσπευσαν συγκλονισμένοι, η σύζυγος και ο γιος του.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αθλητής που τραυματίστηκε θανάσιμα από την πτώση του στην χαράδρα ήταν ο 68χρονος Χριστόφορος Δουραμάνης.
Ο Χριστόφορος Δουραμάνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα και έμπειρος αθλητής, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα
Ήταν γεννηθείς το 1953 και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο το 2019.
Κλείσιμο
Δείτε εικόνες από τον αγώνα και την διαδρομή που δημοσίευσε το Nafpaktianews.gr
Δείτε εικόνες από το σημείο των ερευνών που δημοσίευσε το Nafpaktianews.gr
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.