Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πιθανόν να ξεκίνησε από σόμπα η φωτιά που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα και τα δύο παιδιά

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πιθανόν να ξεκίνησε από σόμπα η φωτιά που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα και τα δύο παιδιά

Τραγική φιγούρα ο πατέρας των δύο παιδιών και σύζυγος της 32χρονης ο οποίος είναι επαγγελματίας οδηγός και την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν σε δρομολόγιο με το φορτηγό - Από τις φλόγες κατέρρευσε μέχρι και η οροφή του σπιτιού - Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε είτε από τη σόμπα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια για να ζεσταθεί, είτε από βραχυκύκλωμα στο κλιματιστικό

nea-magnisia-0
Βουβός είναι ο πόνος μετά την ανείπωτη τραγωδία, τα ξημερώματα στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης, όπου μητέρα με τα δύο της παιδιά βρήκαν φρικτό θάνατο από πυρκαγιά που έκανε  παρανάλωμα του πυρός το σπίτι τους.

Σε βίντεο που τράβηξαν πολίτες από το σημείο διακρίνονται οι ανεξέλεγκτες διαστάσεις που πήρε η φωτιά και οι προσπάθειες των πυροσβεστών να την περιορίσουν.

Νέα Μαγνησία


Κλείσιμο
Νέα Μαγνησία 2


Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις φλόγες κατέρρευσε μέχρι και η οροφή του σπιτιού με αποτέλεσμα η μονοκατοικία να γίνει στάχτη. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε είτε από τη σόμπα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια για να ζεσταθεί, είτε από βραχυκύκλωμα στο κλιματιστικό ενώ γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι. Τα δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών και ένα κορίτσι ηλικίας 8 ετών, εντοπίστηκαν νεκρά στο υπνοδωμάτιό τους, ενώ η 32χρονη μητέρα στην πόρτα του σπιτιού.


Νέα Μαγνησία 3


Νέα Μαγνησία 4


Γείτονες και φίλοι της οικογένειας δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που σημειώθηκε και το πόσο άδικα χάθηκαν τρεις ζωές. Το σπίτι επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, όπως λένε στο protothema.gr άνθρωποι που γνώριζαν καλά την οικογένεια, το είχε αγοράσει η 32χρονη μαζί με τον σύζυγό της, το περασμένο καλοκαίρι ενώ τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Νέα Μαγνησία 5


Τραγική φιγούρα ο πατέρας των δύο παιδιών και σύζυγος της 32χρονης ο οποίος είναι επαγγελματίας οδηγός και την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν σε δρομολόγιο με το φορτηγό.

Από νωρίς το πρωί, έξω από το σπίτι που έγινε το τραγικό συμβάν, βρίσκεται η Νιγκι, το σκυλί της οικογένειας. Γείτονες τής φέρνουν φαγητό και νερό ενώ εκείνη μπαίνει συνέχεια στην αυλή του σπιτιού, που καταστράφηκε ολοσχερώς και βγαίνει μετά για να καθίσει στο πεζοδρόμιο.

nea-magnisia-1

nea-magnisia-2
nea-magnisia-3


Η κηδεία της μητέρας και των παιδιών της θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

«Είμαι συγκλονισμένος» λέει ο πατέρας της 32χρονης Μαρίας

Υποβασταζόμενος από συγγενείς του, ο πατέρας της 32χρονης Μαρίας έφτασε στο σπίτι όπου έμελε να γίνει κολαστήριο για την κόρη και τα εγγόνια του.

«Ήταν πολύ καλό κορίτσι η κόρη μου», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή. «Ενημερώθηκα από έναν ξάδελφο της πρώην συζύγου μου και από μια γειτόνισσα. Επειδή ήμουν χωρισμένος είχα να δω τα παιδιά μου από το 2011. Δυστυχώς τα εγγόνια μου δεν τα έχω γνωρίσει ποτέ».

Ο ίδιος δήλωσε σε κλίμα οδύνης ότι εκείνος μεγάλωσε το παιδί του.

«Έμαθα ότι πήρε φωτιά το σπίτι και είμαι συγκλονισμένος. Είμαι άνθρωπος με καρδιακά προβλήματα και πήρα ηρεμιστικό για να έρθω.Το παιδί μου εγώ το μεγάλωσα. Εγώ το έλουζα και το σπούδασα», πρόσθεσε. 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο στόχαστρο Βρετανών βουλευτών ο Ρομάν Αμπράμοβιτς - Του ζητούν να... απεμπλακεί από την Τσέλσι

Ισχυρές εκρήξεις στην αεροπορική βάση της Μελιτόπολης - Δείτε βίντεο

Μάχη για να μην καταληφθεί το Τσέρνομπιλ - «Ρώσοι εισέβαλαν από τη Λευκορωσία», λέει το Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης