Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αύριο η κηδεία της μάνας και των παιδιών που κάηκαν ζωντανοί

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αύριο η κηδεία της μάνας και των παιδιών που κάηκαν ζωντανοί

Από νωρίς το πρωί, έξω από το σπίτι που έγινε το τραγικό συμβάν βρίσκεται το σκυλί της οικογένειας που μπαινοβγαίνει στο καμένο σπίτι - Η οικογένεια είχε αγοράσει πρόσφατα το σπίτι, μια παλιά μονοκατοικία, το ανακαίνισε και διέμενε εκεί από το περασμένο καλοκαίρι 

Στιγμιοτυπο_2022-02-24__12_37_55_μμ
Αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της μητέρας και των παιδιών που καήκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

k1

 
Από νωρίς το πρωί, έξω από το σπίτι που έγινε το τραγικό συμβάν, βρίσκεται η Νιγκι, το σκυλί της οικογένειας. Γείτονες της φέρνουν φαγητό και νερό ενώ εκείνη μπαίνει συνέχεια στην αυλή του σπιτιού, που καταστράφηκε ολοσχερώς και ξανά βγαίνει για να κάτσει στο πεζοδρόμιο.

Κλείσιμο
sk2



Την ίδια ώρα συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι στη Νέα Μαγνήσια του δήμου Δέλτα, απο τον τραγικό θάνατο που βρήκαν τα δυο παιδιά, ηλικίας 11 και 8 ετων και η 32χρονη μητέρα τους, όταν η μονοκατοικία στην οποία διέμεναν, τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα.

Θεσσαλονίκη φωτιά διαμέρισμα βίντεο


Όπως λένε, η οικογένεια αγόρασε πρόσφατα το σπίτι, μια παλιά μονοκατοικία, το ανακαίνισε και διέμενε στη γειτονιά από το περασμένο καλοκαίρι.

«Έχουμε σοκαριστεί. Μας ειδοποίησαν ότι καιγόμαστε από τη γειτονιά. Βγήκαμε έξω και είδαμε το σπίτι, δίπλα ακριβώς, να καίγεται ολόκληρο. Τρόμαξα, οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες», αναφέρει κάτοικος της περιοχής και συγκινημένος προσθέτει: «οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα τη μητερα και τα παιδιά απανθρακωμένα».

fwtia_thess_in__1_
Η 32χρονη μητέρα
fwtia_thess_in__2_
Η 32χρονη με τον σύζυγό της
fwtia_thess_in__3_
Τα παιδάκια που κάηκαν ζωντανά μαζί με τη μητέρα τους


Από νωρίς το πρωί, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είναι στο σημείο, καθώς από την πυρκαγιά σημειώθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση. Τοποθετούν νέα κολώνα ηλεκτροδότησης διότι αυτή που βρισκόταν έξω από το σπιτι κάηκε. Σύμφωνα με το συνεργείο, έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

THESSTODAY.GR - Στις φλόγες μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη - Νεκρή μητέρα με δύο παιδιά


Η μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της, σύμφωνα με τους πυροσβέστες δεν πρόλαβαν να βγουν από τη μονοκατοικία γιατί εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και τους καπνούς όταν κατέρρευσε η οροφή του σπιτιού.



fwtia2
fwtia4_2

fwtia5_2


Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η φωτιά ξέσπασε από θερμαντικό σώμα που είχε αναμμένο η 32χρονη μητέρα για να ζεστάνει τα δυο ανήλικα παιδιά της 11και 8 ετών.

Στο σημείο έχουν φτάσει συγγενείς των θυμάτων όπου δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκαν τρεις ζωές από τη μια στιγμή στην άλλη.

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος έλειπε σε ταξίδι μιας και είναι επαγγελματίας οδηγός. 




Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία

Νευρικότητα στις Οινούσσες λόγω… Ουκρανίας: «Δυσανάλογη χρήση βίας» επικαλείται η Άγκυρα σε επεισόδιο με ψαράδες

Εκρήξεις στη Μαριούπολη - Αγωνία για 120.000 Έλληνες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης