Ένας απρόσμενος επισκέπτης έκανε σήμερα την εμφάνισή του σε βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για ένα μικρό τραυματισμένο τσακάλι που τρύπωσε μέσα στο κατάστημα στην περιοχή της Μαρτίου.
Σύμφωνα με το Voria, για το περιστατικό ενημερώθηκε η Κτηνιατρική Υπηρεσία του δήμου η «Άγρια Φύση», η οποία προσέτρεξε στο σημείο προκειμένου να το παραλάβει και να το φροντίσει.
Άμεσα απομακρύνθηκε το τσακάλι, το οποίο είχε κρυφτεί πίσω από έναν πάγκο στην αποθήκη του βιβλιοπωλείου.
Το μικρό τσακάλι ήταν χτυπημένο στο πόδι του.
Εκτιμάται ότι έφτασε στο κέντρο της πόλης πιθανότατα με κάποιο όχημα, άγνωστο όμως κάτω από ποιες συνθήκες.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.