Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον Πειραιά, από φωτιάπου εκδηλώθηκε σε ισόγειο κατάστημα.
Συγκριμένα η φωτιά εκδηλώθηκε στις 06:22, σε ισόγειο κατάστημα που βρίσκεται μέσα σε στοά επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και Γούναρη στον Πειραιά.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 14 πυροσβέστες. Οι πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της φωτιάς εντόπισαν στο πατάρι του καταστήματος, νεκρό έναν άντρα περίπου 60 ετών.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.