Υπάτιος Πατμάνογλου για το τροχαίο Μονογυιού: «Όλοι έχουμε πάθη, κακό να μην μπορούμε να τα ελέγχουμε»

Υπάτιος Πατμάνογλου για το τροχαίο Μονογυιού: «Όλοι έχουμε πάθη, κακό να μην μπορούμε να τα ελέγχουμε»

Μνήμες από το τραγικό δυστύχημα με την Porsche όπου σκοτώθηκαν η γυναίκα του και το παιδί του ξύπνησαν για τον   Ιππάτιο Πατμάνογλου 

5480257_2
Το τροχαίο δυστύχημα του αδερφού της Κατερίνας Μονογιού, Τζώρτζη με Ferrari ξύπνησε τις άσχημες μνήμες από το τροχαίο δυστύχημα του Γιώργου Βακάκη από το οποίο σκοτώθηκαν μια μητέρα με το παιδί που βρίσκονταν σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.

Ο σύζυγος και πατέρας Ιππάτιος Πατμάνογλου ο οποίος είχε σωθεί γιατί βρισκόταν στην τουαλέτα του πάρκινγκ στο 75ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, έγραψε στη σελίδα του στο facebook λίγα λόγια για το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογιού.

Συγκεκριμένα ο Ιππάτιος αναφέρθηκε στα ανθρώπινα πάθη που πολλές φορές οδηγούν στην τραγωδία. «Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές ...δεν είναι κακο να παθιαζομαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας ,μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλουσε την ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οίκογενεια του τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστουν.....αδέρφια προσοχή στα πάθη μας ....καλό παράδεισο στην ψυχή του Παλικαριού ο θεος να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας», έγραψε συγκεκριμένα.

Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές ...δεν είναι...

Posted by Ipatios Patmanoglou on Friday, January 14, 2022


Ειδήσεις σήμερα:

«Κορωνοπάρτι» στην Ντάουνινγκ Στριτ ακόμα και την... παραμονή της κηδείας του Φιλίππου!

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης