Σε Βαλκάνια και Κύπρο ταξίδευε με τις ανήλικες αθλήτριες ο 35χρονος προπονητής του τένις

Σε Βαλκάνια και Κύπρο ταξίδευε με τις ανήλικες αθλήτριες ο 35χρονος προπονητής του τένις

Φρόντιζε να κλείνει δωμάτια σε πολυτελή ξενοδοχεία χωρίς να υποπτεύονται το παραμικρό οι γονείς των κοριτσιών - Οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Οι προκλητικοί ισχυρισμοί του πατέρα του 35χρονου προπονητή

66333635_l
Στο Facebook, η σελίδα του συλλόγου τένις που είχε ιδρύσει είναι γεμάτη με φωτογραφίες των ανήλικων αθλητριών του από τη συμμετοχή τους σε διάφορα τουρνουά, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο 35χρονος προπονητής που κατηγορείται ότι αποπλάνησε ερωτικά δυο τουλάχιστον ανήλικες αθλήτριες του ποζάρει χαμογελαστός δίπλα τους.

Στην τελευταία ανάρτησή του, λίγη ώρα πριν συλληφθεί, συγκεκριμένα στις 4 Νοεμβρίου, ανέβασε τις φωτογραφίες τριών ακόμη ανήλικων αθλητριών του, θέλοντας με αυτή την κίνηση να τις επιβραβεύσει για τις εμφανίσεις τους σε τουρνουά που έλαβε χώρα στο δήμο Μαραθώνα. «Η αθλήτρια μας Έ.Δ έκανε για άλλο ένα τουρνουά μερικές πολύ καλές εμφανίσεις και μας γέμισε υπερηφάνεια κατακτώντας τη δεύτερη θέση σε δύο τελικούς που αγωνίστηκε ,στα μονά της κατηγορία Κ12 και στα διπλά με συμπαίκτρια τη Μ.Α! Πολλά μπράβο στο κορίτσι μας που δείχνει φοβερή σταθερότητα και συνεχή παρουσία σε τελικούς σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος!» αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o σάτυρος προπονητής επιδίωκε να ταξιδεύει μαζί με τις αθλήτριές του, σε τουρνουά που πραγματοποιούνταν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ταξίδευαν πολύ συχνά, σε χώρες των Βαλκανίων αλλά και στη Κύπρο. Έκλεινε δωμάτια σε πολύ καλά ξενοδοχεία προκειμένου να δελεάζει τα νεαρά κορίτσια στα οποία παρείχε υποσχέσεις για γρήγορη ανέλιξη. Το τελευταίο τους ταξίδι ήταν στα Σκόπια στις αρχές Ιουλίου. Ο προπονητής διέμεινε μαζί με τις αθλήτριές του σε πολυτελές ξενοδοχείο των Σκοπίων για πέντε συνολικά βράδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στις πρώτες του επαφές με τις ανήλικες, ο προπονητής τις καλούσε στο σπίτι του, με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Ακόμη, όπως προκύπτει, τους πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και, πάνω στη συζήτηση, τους αποκάλυπτε τις ανώμαλες σκέψεις του, ζητώντας απο τις ίδιες να μην πουν τίποτα και σε κανέναν για όσα τους έλεγε.

Το protothema.gr βρέθηκε στα γήπεδα τένις όπου ο 35χρονος προπονούσε τις αθλήτριές του. Γονείς ανέφεραν ότι είχε κακή συμπεριφορά προς τους μαθητές του. Σύμφωνα με γονέα που μίλησε στο  protothema.gr, o 35χρονος τούς μιλούσε άσχημα, με αποτέλεσμα κάποιοι γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ο 35χρονος εκανε προπονήσεις σε γήπεδα της Φυλής, Θρακομακεδονων και Κηφισιάς. Μέσα στο καλοκαίρι όμως, ενημέρωσε τους γονείς των νεαρών αθλητών ότι κατόπιν προβλήματος που δημιουργήθηκε με τη νομική χρήση των γηπέδων, στα οποία εδρεύει ο σύλλογος, θα αναγκαζόταν να αναζητήσει νέα έδρα.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος προπονητής τένις συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο προπονητής εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή των βορείων προαστίων από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων έπειτα από καταγγελίες γονέων.

Ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριές του, ηλικίας 14 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. Οδηγείται αύριο στον ανακριτή για να απολογηθεί και κατόπιν ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση.

Ειδήσεις σήμερα:

Το φλερτ της συνοδού του Μπέζος στον Ντι Κάπριο και η… απάντηση του ιδιοκτήτη της Amazon στον ηθοποιό – Δείτε βίντεο

Σπάνε ρεκόρ κρούσματα και διασωληνώμενοι - 3.500 ασθενείς στα νοσοκομεία με Covid-19

Τρίτη δόση εμβολίου και πριν το εξάμηνο - Γιατί οι ειδικοί ανοίγουν νωρίτερα την πλατφόρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης