Κυψέλη: Προσποιούνταν τον δικαστικό λειτουργό και ξεγελούσε πολίτες νοικιάζοντάς τους διαμερίσματα

Κυψέλη: Προσποιούνταν τον δικαστικό λειτουργό και ξεγελούσε πολίτες νοικιάζοντάς τους διαμερίσματα

Ο 66χρονος αναζητούσε διαμέρισμα προς ενοικίαση και έπειθε τους εκμισθωτές των διαμερισμάτων να του παραδώσουν τα κλειδιά - Σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και 41 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες

xeiropedes
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, 66χρονος, κατηγορούμενος για απάτες κατ' επάγγελμα.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 66χρονος, προσποιούμενος τον δικαστικό λειτουργό που δήθεν είχε μετατεθεί εκτάκτως στην Αθήνα, αναζητούσε διαμέρισμα προς ενοικίαση και έπειθε τους εκμισθωτές των διαμερισμάτων να του παραδώσουν τα κλειδιά. Στη συνέχεια παρουσιαζόταν ο ίδιος ως εκμισθωτής του διαμερίσματος και το ενοικίαζε σε ανυποψίαστους πολίτες, από τους οποίους αποσπούσε προκαταβολές ενοικίων δύο και τριών μηνών, ενώ αμέσως μετά εξαφανιζόταν.

Πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, 10 Σεπτεμβρίου 2021, με την ίδια μέθοδο, απέσπασε τα κλειδιά διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια προσπάθησε να το ενοικιάσει σε αλλοδαπό. Κατά τη σύνταξη του μισθωτηρίου, όμως, συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του συγκεκριμένου διαμερίσματος και μισθωτήριο ενοικίασης οικίας.

Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και 41 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες με συνολική ποινή φυλάκισης 62 χρόνια, 259 μήνες και 55 ημέρες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

Μετανιωμένη η νύφη του ISIS, ικετεύει τη Βρετανία να την αφήσει να επιστρέψει - «Ήμουν ηλίθια τότε» (βίντεο)

Γαλλία: Ο «Γουάινστιν της μόδας» τη γλιτώνει λόγω παραγραφής - Διαμαρτυρίες από τα μοντέλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης