Απορρίφθηκε η προσφυγή του Μένιου Φουρθιώτη κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του και θα παραμείνει στη φυλακή με απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου πλημμελειοδικών.
ΤΟ συμβούλιο έκρινε πως δεν συντρέχουν λόγοι για την αποφυλάκισή του, με τον παρουσιαστή να έχει επικαλεστεί λόγους υγείας προκειμένου να υποστηρίξει την προσφυγή του στην οποία ζητούσε η προφυλάκισή του να αντικατασταθεί με αποφυλάκιση υφ΄ όρων.
Έτσι ο Μένιος Φουρθιώτης θα παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού στις οποίες οδηγήθηκε μετά την απολογία του, καθώς κατηγορείται για σειρά αξιοποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα, αν και ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με όσα του αποδίδονται.
Στην απόφαση του δικαστικού συμβουλίου τονίζεται τέλος, πως τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο Μένιος Φουρθιώτης μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα στη φυλακή.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.