Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κόρινθομε πρωταγωνιστή έναν άνδρα ο οποίος αφού πρώτα έκοψε το μόριό του, στην συνέχεια πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου όπου είχε μεταφερθεί.
Όπως αναφέρει το korithostv.gr ο εν λόγω άνδρας είναι 35 ετών και βρισκόταν στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Κορίνθου όπου και είχε μεταφερθεί επειδή είχε κόψει το μόριό του. Ο άνδρας από το Ξυλόκαστρο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε βρεθεί στο νοσοκομείο το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί αφού στην συνέχεια σε κατάσταση αμόκ άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε στο κενό. Τελικώς από την πτώση δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του νοσοκομείου.
Το σημείο από το οποίο έπεσε
Επιπλέον, ο τραυματίας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.