Αργά το βράδυ του Σαββάτου, παρουσιάστηκε οικειοθελώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας ο οδηγός του ασημόχρωμου τζιπ που αναζητείτο ως υπαίτιος για τον τραυματισμό πέντε ανήλικων παιδιών στην περιοχή του Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι και την εγκατάλειψή τους.
Στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι σταμάτησε και ρώτησε τα παιδιά αν είναι καλά και έφυγε μόνο όταν εκείνα του απάντησαν καταφατικά. Ωστόσο, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας ο οποίος του άσκησε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και τον άφησε ελεύθερο αφού του όρισε τακτική δικάσιμο.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου χτύπησε με αυτό τα πέντε παιδιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τράπηκε σε φυγή αφήνοντάς τα αβοήθητα. Οι ανήλικοι διακομίστηκαν σοκαρισμένοι στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά τους ήταν επιπόλαια και είχαν υποστεί μόνο εκδορές.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.