Μέσα στο σπίτι της και καθισμένη σε μία καρέκλα εντοπίστηκε νεκρή μία 51χρονη στηνΑμαλιάδα. Η έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμα της οδού Αγίου Τρύφωνος κινητοποίησε τους γείτονες της άτυχης γυναίκας και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό της.
Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από τα Λεχαινά και ήταν καθηγήτρια. Στην Αμαλιάδα ζούσε μόνη της και τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Πριν από λίγο καιρό είχε φύγει από τη ζωή και η μητέρα της.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, η 51χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Φως στην αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.