Στα δεκάδες καλέσματα για συμμετοχή στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο προστέθηκε και αυτό της Ομοσπονδίας Λειτουργίας Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) που ζητά κι αυτή με τη σειρά της ασφαλές άνοιγμα σχολείων και πανεπιστημίων.
Για αρκετή ώρα οι τριγύρω δρόμοι είχαν κλείσει, ωστόσο έχουν ξεκινήσει σταδιακά να ανοίγουν.
Η ανακοίνωσή τους:
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις και τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1 Απρίλη. Διεκδικούμε να παρθούν τώρα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και πανεπιστημίων.
Συνεχίζουμε αποφασιστικά τον αγώνα μας για να ανατραπεί ο νόμος Κεραμέως που θεσπίζει την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και οδηγεί σε δραματικές περικοπές χιλιάδων εισακτέων στα ΑΕΙ, προχωρά σεδιαγραφές φοιτητών και επιβάλλει την πανεπιστημιακή αστυνομία.
Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των μαθητών μας! Με τους αγώνες μας υπερασπίζουμε το Δημόσιο Δωρεάν Σχολείο.
Κηρύσουμε 2ωρη στάση εργασίας 12.00-14.00 για τη συμμετοχή των συναδέρφων στις πόλεις που θα γίνουν συγκεντρώσεις.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή