Βίντεο: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ σώζει τη ζωή σε πολίτη που έχασε τις αισθήσεις του
Του παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει - Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από τα social media όπως επίσης και η ταυτότητα του αστυνομικού
Τις πρώτες βοήθειες μέσω τεχνητής αναπνοής παρείχε σε έναν άνδρααστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ. Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις πέφτωντας στο πεζοδρόμιο. Εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.
Τότε ένας εξ αυτών πλησίασε προς το μέρος του και άρχισε να του κάνει τεχνητή αναπνοή μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ που είχε κληθεί από περίοικους. Το εν λόγω περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από τα social media, όπως επίσης και η ταυτότητα του αστυνομικού.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί