Υπεγράφη σήμερα η απόφαση επιχορήγησης 900.000 ευρώ για τους Δήμους που επλήγησαν από τους δίδυμους ισχυρούς σεισμούς στη Θεσσαλία, όπως προανήγγειλε το Σάββατο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, κατά την επίσκεψή του στις σεισμόπληκτες περιοχές.
Συγκεκριμένα, προβλέπονται:
· 300.000 ευρώ για τον Δήμο Ελασσόνας
· 300.000 ευρώ για τον Δήμο Τυρνάβου
· 300.000 ευρώ για τον Δήμο Φαρκαδόνας
Τα χρήματα πιστώνονται άμεσα προκειμένου να αρχίσει εντός των επόμενων ημερών η καταβολή μέρους της οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των πρώτων αναγκών των πληγέντων, με το ύψος της να κυμαίνεται από 600 έως 6.000 ευρώ.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας σημείωσε: «Το είπαμε το Σάββατο, το κάναμε πράξη τη Δευτέρα. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν για όσο χρειαστεί».
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.