Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση για τη λειτουργία «πριβέ» εστιατορίου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Το παράνομο εστιατόριο που λειτουργούσε σε διαμέρισμα σέρβιρε τα πιάτα του μόνο σε εκλεκτούς πελάτες. Εκατοντάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρίνουν τη στάση του ιδιοκτήτη.
«Μπράβο στον εστιάτορα που δούλευε το μαγαζί του κρυφά για τους VIP. Εμείς είμαστε οι μαλ…κες» σχολίασε γνωστός Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εστίαση.
Σύμφωνα με το thestival, την ώρα που επενέβη η Αστυνομία στον χώρο βρίσκονταν αρκετοί πελάτες.
Κάποιοι πρόλαβαν και αποχώρησαν από δεύτερη έξοδο με αποτέλεσμα να γλιτώσουν το πρόστιμο.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.