Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση για τη λειτουργία «πριβέ» εστιατορίου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Το παράνομο εστιατόριο που λειτουργούσε σε διαμέρισμα σέρβιρε τα πιάτα του μόνο σε εκλεκτούς πελάτες. Εκατοντάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρίνουν τη στάση του ιδιοκτήτη.
«Μπράβο στον εστιάτορα που δούλευε το μαγαζί του κρυφά για τους VIP. Εμείς είμαστε οι μαλ…κες» σχολίασε γνωστός Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εστίαση.
Σύμφωνα με το thestival, την ώρα που επενέβη η Αστυνομία στον χώρο βρίσκονταν αρκετοί πελάτες.
Κάποιοι πρόλαβαν και αποχώρησαν από δεύτερη έξοδο με αποτέλεσμα να γλιτώσουν το πρόστιμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.