Τρίπολη: Συνέλαβαν 27χρονο που κατηγορείται ως μέλος του ISIS
Ο 27χρονος ζούσε εδώ και τρία χρόνια στην Τρίπολη, σε σπίτι που του παραχώρησε ΜΚΟ – Καταζητείται διεθνώς ως τζιχαντιστής και εις βάρος του εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία»
Ένας 27χρονος από το Τατζικιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία», δηλαδή καταζητείτο διεθνώς συνελήφθη ωςμέλος του ISISκαι οδηγείται στην εισαγγελία Ναυπλίου, όπου θα κρατηθεί και θα απελαθεί. Πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση, καθώς ο νεαρός φανατικός μουσουλμάνος ζούσε εδώ και τρία χρόνια στην Τρίπολη σε σπίτι που του είχε παραχωρήσει ΜΚΟ χωρίς να έχει εμπλοκή σε εξτρεμιστικές ενέργειες. Μάλιστα ο ύποπτος είναι παντρεμένος με παιδιά και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης γιατί η γυναίκα του ήταν αντικαθεστωτική στο Τατζικιστάν.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς κοντά στην Τρίπολη, ενώ η υπόθεση εξετάζεται και από κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.