«Μιλάμε για τοπικά lockdown περιορισμένης διάρκειας. Ατυχώς θα πρέπει να γίνει σε όλη την Αττική γιατί οι δήμοι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο», εξήγησε ο κ. Σύψας.
Όσον αφορά το εμβόλιο εκτίμησε ότι «στο καλύτερο σενάριο θα έχουμε κάποιες δόσεις στις αρχές του νέου έτους».
«Αρχικά θα εμβολιαστούν οι υγειονομικοί που σημαίνει ότι με την επιδημία θα ζήσουμε τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι» συμπλήρωσε.
Όσον αφορά τους κανόνες προστασίας ο κ. Σύψας είπε ότι «ο πρώτος κανόνας είναι να απέχουμε 2 μέτρα από τον άλλο και ακολουθεί η μάσκα. Εάν τους ακολουθήσουμε είμαστε πρώτα εμείς ασφαλείς».
«Ο ιός μεταδίδεται κυρίως μέσα από σταγονίδια και πολύ λιγότερο από τις επιφάνειες. Γι' αυτό πρέπει να απολυμαίνουμε τα χέρια μας», πρόσθεσε.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.