Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον Άγιο Γεώργιο Σητείας μεταξύ Πακιστανών, για οικονομικές διαφορές.
Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις μπήκαν στον σπίτι όπου διέμεναν άλλοι τρεις συμπατριώτες τους και ο καυγάς πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς χρησιμοποιήθηκαν ξύλα και μαχαίρια.
Όλοι τους διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Σητείας από όπου πήραν εξιτήριο, ωστόσο συνελήφθησαν καθώς βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα, και ξεκίνησε η διαδικασία για την απέλασή τους.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα