Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra πάνε Σουηδία

Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra πάνε Σουηδία

Δείτε τα 4 τραγούδια που ήταν υποψήφια - Έπειτα από ψηφοφορία, την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision θα εκπροσωπήσει το τραγούδι «Alcohol is free»...


Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra πάνε Σουηδία


Ο ελληνικός τελικός του διαγωνισμού της Eurovision έφτασε στο τέλος του και μετά από την ψηφοφορία του κοινού , αλλά και της κριτικής επιτροπής, το εισιτήριο για την Σουηδία πήρε ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra και το «Alcohol is free»...
Κλείσιμο


Οι οικοδεσπότες του ελληνικού τελικού Γιώργος Καπουτζίδης και Δέσποινα Βανδή, απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια για την παρουσίαση τους, ενώ τη βραδιά άνοιξε η τραγουδίστρια «παρέα» με τους παλαιότερους νικητές του διαγωνισμού: Dima Billan, Ruslana, Alexander Rybak, Marija Serifovic .

Έλληνες καλλιτέχνες συμμετείχαν σε ντουέτο με τους νικητές της Eurovision, ενώ η εμφάνιση της Βίκυ Λέανδρος στη σκηνή και η ερμηνεία της πλάι στην Έλενα Παπαρίζου, ήταν μοναδική.




Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Μέλισσες και η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovic, ενώ το ρόλο των δημοσιογράφων πήραν για λίγο οι παρουσιαστές όταν βρέθηκαν στη σκηνή με τους καλεσμένους.

Τον φάκελο που περιελάμβανε το νικητήριο τραγούδι παρέδωσε στην πρόεδρο της κριτικής επιτροπής Βίκυ Λέανδρος, ο συνθέτης- μέλος της επιτροπής Δημήτρης Κοντόπουλος, ενώ στο άκουσμα του τραγουδιού, το κοινό που είχε κατακλύσει τον χώρο, δεν σταμάτησε λεπτό το χειροκρότημα και τις επευφημίες.

Εξαιρετικές χαρακτηρίστηκαν και οι εμφανίσεις των υπόλοιπων συμμετεχόντων, Θωμαής Απέργη, Alex Leon feat. Giorgina και της Αγγελικής Ηλιάδη, οι οποίοι συμμετείχαν στον ελληνικό τελικό και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια - σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Θάνος Γκομόζιας.






khkhk














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης